Even voorstellen

Welkom op de website van Andless Cycling. Met meer dan 30 jaar ervaring met wielbouw en fietstechniek hét adres voor uw nieuwe wielen.

Het adres voor handgebouwde wielen.

Wil je eens langskomen voor een gesprek over wielen of uitleg over de RSD naven? Dat kan!

App of bel even om een afspraak te maken naar 06-27383930.

Andless Cycling is de werkplaats van Andy Los. Bijna 30 jaar geleden startte Andy Los op exact dezelfde locatie de “EVR Andy Los” (wat betekende EVR ook al weer…). In 1996 veranderde Andy Los de naam in Bike2build. Deze naam kreeg snel landelijke bekendheid door de import van vele cultmerken uit de VS. Litespeed, Chris King, Brodie, Ibis, Bontrager, Thomson om maar eens enkele te noemen. In 1999 was Bike2build de eerste fysieke fietswinkel met een werkende online variant. Vanaf 2000 heeft WVS Investments Bike2build overgenomen en verder uitgebouwd. Voor Bike2build haalde Andy Los nog Cube binnen, wat de opmars betekende voor de vele Duitse fietsmerken die tegenwoordig in NL te krijgen zijn.
Vanaf 2010 is Andy Los ruim 4 jaar werkzaam geweest bij de gemeente Rotterdam, Fietspunt, als leermeester/werkplaatschef. De opdracht was het opleiden/begeleiden van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

In al die jaren is Andy Los trouw gebleven aan z’n vakmanschap; het bouwen van wielen. Nu is dat de kernactiviteit van Andless Cycling.